300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Avantree universal car holder

Avantree 3-i-1 universal bil holder. Passer til vinduet, instrumentbrættet eller bilens luftdyse. Der medfølger sugekop, luftdyse klemme og holder. Den universelle holder passer til alle 3,5"-6,0" smartphones med en bredde mellem 5-9,4cm og en maks tykkelse på 1,4cm. Holderen kan både i luftdysen og med sugekop placeres i vandret eller lodret position.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#D006

199,00 kr

199

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering.

af varen på fjernlager


2-4 dages levering
300 dages returret
50.000 danskere bruger os

Avantree universal car holder er et super lækkert produkt designet af Avantree. Med et smart design og stor fleksibilitet er det den perfekte holder til iPhone.

Avantree universal car holder til iPhone kommer med mange forskellige funktionaliteter der gør den nem at bruge og passende til de fleste situationer. Denne bil holder til iPhone kan både sættes på vinduet eller på instrumentbrættet vha. en sugekop, som hænger godt fast på alle overflader. Derudover kan den sættes i luft dysen vha. En klemme. Dette kan være praktisk da det tit er nemmere at nå, hvis du skal tage et opkald, skifte musikken eller styre navigationen.

De forskellige funktionaliteter er super praktiske, når man skal på køretur, da det gør denne holder til iPhone nem at bruge og have med. Holderen er samtidig designet til at give et stærkt grip, men med materiale der skåner din iPhone mest muligt.

På de lange ture er en Avantree universal car holder et uvurderligt stykke tilbehør til bilen, da ens iPhone ellers ikke er tilgængelig under køreturen. Netop ved at have en holder til iPhone, så får du mulighed for at tage i mod opkald, om så det er fra arbejde eller hvis det er familien der ringer for at høre hvordan det står til.

Samtidig kan du hurtigt sætte favorit musikken på og styre det, da positionen af holderen kan justeres til at give dig optimalt udsyn til skærmen. Netop fordi den er så nem at justere og flytte rundt på, så kan co driveren også nemt overtage positionen som den der styrer musikken.

Udover det, så er det en kæmpe fordel at kunne bruge sin iPhone som GPS, hvilket denne Avantree universal car holder til iPhone netop muliggører.

Alt i alt gør det denne Avantree universal car holder til den perfekte partner til din iPhone på køreturen.

  • Holder bredde 5-9,4cm
  • Understøtter 3,5"-6,0" smartphones
  • Vægt: 115g
  • Indpakning: 103mm x 80mm x 70mm

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Android med Micro USB

Android med USB type C

Android med Qi opladning

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Avantree
Varenr#D006
Prisgaranti Ja
Returret 300 dages returret
Virker med disse enheder

iPhone 1 iPhone 3G iPhone 3Gs iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone se iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xr iPhone Xs Max

UdstyrHolder
Vægt115g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KvalitetHårdt plastik, med blød gummi sugekop. og stof til at holde telefonen fast. Der er også en kraftig fjeder i den.
TeknikKan gribe om op til 9cm. Kan blive ved med at holde op til 250g
MaterialerPlastik

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar