tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

iPhone X panser glas

Tilbud
10%

iPhone X har en virkelig lækker skærm, her er beskyttelsen til skærmen, i form af panser glas som beskytter din iPhone X imod ridser, slag, tab og alt andet sådan en kæmpe skærm kan blive udsat for på en normal rejse igennem dens liv.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

1066

89,10 kr

99,00 kr

10%

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Er du bekymret for skærmen på din nye iPhone X? Det ved jeg der er mange som er, blandt andet os her på kontoret, derfor er et panser glas en god måde at få nogen af følelserne lidt væk fra bevistheden, og hvis uheldet skulle være ude så er det lækkert at have et ekstra lag forsvar imod revner i den lækre, og dyrere, skærm på iPhone X.

Lige nu koster en iPhone X (10) skærm ca. 3600kr, og den bliver selvfølgelig billigere og billigere men der er noget tid til den er til at betale. Derfor er et panser glas til din iPhone X en rigtigt god idé. Gensalgs værdien er også noget bedre, hvis din iPhone X ikke har ridser på skærmen ;) 

Panser glasset her er meget tyndt, så tyndt at du slet ikke lægger mærke til at det er på din iPhone X. touch delen bliver heller ikke ikke dårligere på nogen måde og det gør dit faceid eller de andre sensorere heller ikke. 

Glasset i panser glas er ikke så hårdt som det din iPhone kommer med, men det behøver det helle ikke være, fordi meningen er at det skal knække og fordele trykket når du eller ville have ødelagt din skærm, det er derfor vigtigt at glasset ikke er så hårdt som glasset i din iPhone. Et glas som dette skal udskiftes så snart det går i stykker, det er nemlig kun når det er helt, der hvor stødet rammer at det tager mest muligt af stødet og skåner din iPhone 10.

Hårdheden på 9H er overdrevet, men 9 er den hårdeste form for panser glas du kan få, og dette er slagsen som har den hårdeste form, det gør at ting med en mindre hårdhed end 9 ikke kan ridse på skærmen, fx kan nøgler osv ikke ridse på skærmen. 

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

Produkt information

Mærke Enkay
Varenr#1066
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse iEnheder

iPhone X

ModelENKAY iPhone X 0.26mm 9H Explosion-proof Full Screen tempered glass
UdstyrPanser glas (beskyttelsesglas)
UdstyrCover
Dybde0,26mm
Vægt7g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetiPhone X
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Spørgsmål og svar

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af