tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS

iPhone X cover med flag

Få fingrene i et cover, som beskytter din iPhone X og holder den fri for ridser og skrammer og som også fungerer som pung. Udover at have godt fat i din telefon, er der nemlig også plads til dankort i dette cover.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

  • Engelsk flag
  • Amerikansk flag
  • iPhone X (10)

99,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 9,90 kr
3 15% Mindst 44,55 kr

Få fingrene i et cover, som beskytter din iPhone X og holder den fri for ridser og skrammer og som også fungerer som pung. Udover at have godt fat i din telefon, er der nemlig også plads til dankort i dette cover.

Et super funktionelt og smart cover, som passer perfekt til din iPhone X. Der er nem adgang til knapper og porte og du kan flippe coveret, så det fungerer som en holder til din telefon. Så er det nemt at have telefonen stående hvis du skal se film eller vise billeder.

Fordi der også er plads til dine kort, så behøver du i disse kontantløse tider ikke bære rundt både på en pung og en telefon, da det ganske simpelt er blevet kombineret i dette cover. Så er det også nemt at holde styr på om du har husket det mest essentielle når du skal ud af døren. Bare lige husk nøglerne også.

Coveret sørger for, at din telefon ikke er sårbar over for hverdagens brug, som nemt kan give små ridser i skærmen. Fordi at coveret lukkes sammen og holdes fast med en magnet, så åbner det heller ikke, hvis du lægger den i din taske.

Der er to forskellige designs du kan vælge mellem. Enten det Amerikanske flag, stars and stripes, eller flaget for Storbritannien, Union Jack. Begge i et vintage design, som giver et råt udtryk.  

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

Produkt information

Mærke Kina OEM
Varenr#1101
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse iEnheder

iPhone X

Vægt57g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

Spørgsmål og svar

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af