300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

iPhone X/Xs (10) cover i kunstlæder

Enkelt og stilfuldt cover til iPhone 10. Coveret er lavet af kunstlæder. Dette iPhone cover er støbt så enkelt som muligt, så det holder bedre i formen end de covers, der er sat sammen af flere dele.

5 ud af 5 // 2 anmeldelser.

89,00 kr

89!!!

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 8,90 kr
3 15% Mindst 40,05 kr

Et simpelt cover design, der kun fås i stilrene farver til din iPhone X. Coveret beskytter imod udefrakommende stød og slag også i kanten omkring skærmen. Det sidder tæt om iPhonen og forhindrer derved, at støv, sand og andet skidt kan komme ned imellem coveret og din iPhone 10, så bagsiden ikke bliver ridset på sigt.

Coveret er lavet af kunstlæder, som er støbt i en form af 2 dele, hvilket betyder, at coveret er mere modstandsdygtigt og derved holder længere, fordi der ikke er flere dele, der kan gå i stykker. Coverets struktur ligner og føles som læder og det minder derfor meget om Apple’s cover. Fordelen ved dette er dog, at det kan købes til et væsentligt mindre beløb og giver samme beskyttelse af din iPhone 10.

Dette cover sikrer, at din iPhone X er beskyttet fra alle sider, fordi der er en kant rundt om, der går en smule op og derved også beskytter skærmens yderkant, så hvis du skulle være så uheldig og tabe din iPhone 10, så er chancen for, at skærmen smadrer minimal. Coveret har små lufthuller på bagsiden, ind mod iPhonens bagside, der virker støddæmpende, hvis du taber din iPhone X. Hjørnerne er som regel mest udsat, hvis man taber sin iPhone og derfor er coverets hjørner også ekstra forstærket.

Du får altså et cover, der er mere prisvenligt end et lignende cover fra Apple, men som beskytter din iPhone 10 lige så godt, hvis ikke bedre. Derudover er dette cover som tidligere nævnt lavet af kunstlæder, man kan derfor med god samvittighed bruge det, da det ikke er lavet af materialer, der kommer fra dyr. Den ekstra kant, der ses nederst på coveret, hvor højtaleren, mikrofonen og indgang til lightning stikket er placeret, gør at coveret bevæger sig mindre, når iPhonen bruges - dette giver heller ikke en knagende fornemmelse, som Apple’s cover har tendens til at gøre.

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Kina OEM
Varenr#1091
Prisgaranti Ja
Returret 300 dages returret
Virker med disse enheder

iPhone X iPhone Xs

UdstyrCover
Vægt40g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetiPhone X (10)
MaterialerKunstlæder
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 2 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar