300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

iPhone 7/8 læder cover med kort plads

iPhone 7/8 cover med kort plads og en masse smarte funktioner, fx kan den bruges som stander til din iPhone 7/8 eller til at have alle dine ting med dig rundt så du slipper for at have pungen med dig hver dag.

Kommer i 4 farver, læder farver, og er lavet af kunst læder i god kvalitet.

5 ud af 5 // 1 anmeldelser.

  • iPhone 7 & iPhone 8

99,00 kr

99

Fragt starter fra 25 Kr
1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Dette cover beskytter din iPhone 7 eller 8 imod udefrakommende stød, samt hvis man skulle være uheldig at tabe den eller ridse den op af noget. Derudover fungerer det som et 2-i-1 cover, da coveret også har plads til kreditkort eller andre ting i sig. Man får derfor både en pung og et cover, der passer til iPhone 7/8. Så slipper du for at have din pung med i byen eller et andet sted hvor pladsen er knap.

Her har du et funktionelt cover, der sikrer god beskyttelse af din iPhone 7/8, samtidigt med, at du kan opbevare dine kreditkort sammen med og have det hele samlet et sted, når du er på farten.

Coveret er lavet af kunstlæder, hvilket giver et flot finish og et stilfuldt udtryk. En anden fordel ved dette cover er, at det er praktisk at have med på farten, coveret har ikke en flap som mange andre af samme type, det gør coveret lettere, lettere at have med at gøre, lettere at tale i og det er hurtigere at komme i kontakt med din iPhone, fordi du ikke skal tage noget væk fra skærmen hver gang du ser på den.

Man skal stadig kunne benytte iPhone 7/8’s kamera til tage skarpe billeder og fange de små og store øjeblikke, derfor er der på bagsiden af coveret lavet et hul til kameraet og blitzen, så dette kan bruges samtidigt med, at iPhonen ligger i coveret, det beskytter også linsen imod ridser eller bare fedt der gør dine billeder mindre skarpe. Derudover er alle knapper og porte nemme at få adgang til, hvilket er en fordel, når du bruger iPhonen.

Coveret har en fiks lille ekstra funktion, hvor det kan laves om til en iPhone holder, hvis man eksempelvis vil stille det på et bord og benytte potentialet iPhone 7/8’s store skærm til at se en film eller serie - en anden fordel er, at du slipper for at holde din iPhone selv.

Dette iPhone 7/8 cover er lavet i et enkelt design med stilfulde farver og er tyndt og let - det sikrer en god beskyttelse af din iPhone 7/8, når du har den med på farten.

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Tryk for mere info

Produktinformation

Varenr#1103
Prisgaranti Ja
Returret 300 dages returret
Virker med disse enheder

iPhone 7 iPhone 8

ModelElectroplating TPU Crazy Horse Protective Leather Cover iPhone 8 & 7
UdstyrCover
Vægt40g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetiPhone 7 / iPhone 8
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar