300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone 5c oplader, kabler og tilbehør

iPhone 5c oplader, kabler og tilbehør

464 varer
iPhone 5c opladere, adaptere og kabler Tilbehør til lave priser der løfter din iPhone 5C. Har du en iPhone 5c eller overvejer du at købe dig en. Så skal du vide, at vi har alt i udstyr, adaptere, ladere og tilbehør, der gør din iPhone 5c til din yndlingstelefon, og som giver den en masse nye...
Læs mere
Viser 217 - 270 af 464



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 5c oplader, kabler og tilbehør

iPhone 5c opladere, adaptere og kabler

Tilbehør til lave priser der løfter din iPhone 5C. Har du en iPhone 5c eller overvejer du at købe dig en. Så skal du vide, at vi har alt i udstyr, adaptere, ladere og tilbehør, der gør din iPhone 5c til din yndlingstelefon, og som giver den en masse nye features og muligheder.

Men først: Hvad er iPhone 5c egentligt for et dyr, og kan den noget andre ikke kan udover at være lidt billigere end Apples topmodel iPhone 5s? Motoren i iPhone 5c er nogenlunde den samme, som der ligger i den gamle iPhone 5, men med iPhone 5c har du fået et væld af sjove og fede farver at vælge mellem. Den er lidt større end iPhone 5s men har også den super flotte Retina skærm. Allermest er iPhone 5c dog kendt for at være i plastik, og som sagt de mange farver du kan vælge mellem. Om det så er nogle farver, du er vild med, det må så være op til din personlige smag at bedømme. iPhone 5c er forsynet med et fint kamera med 8 megapixel og en god linse, der også klarer at nappe fine video-optagelser.

Af alt det tilbehør man kan få til en iPhone 5c, så er en oplader helt sikkert det vigtigste, da den er nødvendig for at få opladet ens iPhone 5c. Til dette formål har vi forskellige slags der kan lidt af hvert, som multi opladning eller opladning i bilen.

Med en multi oplader til iPhone 5c er det nemt at oplade flere enheder samtidigt, så hvis du både har en iPhone og en iPad, så kan du oplade begge sammen. Nogle kan også oplade endnu flere enheder, hvilket kan gøre underværker for husfreden.

En bil oplader til iPhone 5c er et godt eksempel på en oplader til iPhone 5c der kan give lidt ekstra fleksibilitet. Hvis fleksibilitet er hvad man leder efter, så kan en Qi trådløs oplader til iPhone 5c også bidrage på denne front.

Vælg en iPhone 5c oplader i god kvalitet

For at få det meste ud af din oplader til iPhone 5c, så er det vigtigt at få styr på de rigtige kabler til iPhone 5c. Desuden så kan man med fordel få alternative måder at oplade på, som med en powerbank til iPhone 5c.

Når du skal have et kabel til iPhone 5c så er det en god idé at vælge et i høj kvalitet, da det på den måde både holder længere og gør det nemmere at bruge. Desuden kan man få nogle med ekstra funktionalitet, som mulighed for at forbinde flere enheder dertil.

En powerbank til iPhone 5c kan også være et rigtig godt valg, om så det er for at få ekstra strøm på hytteturen ellers hvis du skal streame eller spille på mobilen og har brug for lidt længere levetid.

Tilbehør til iPhone 5c

Hvad kan du så få af tilbehør til din iPhone 5c? Som udgangspunkt kan du få alle de lækre dele, som vi også sælger til den øvrige del af familien Apple. Lad os starte fra en ende af og med det mest praktiske: Ladekabler af stort set enhver art og prisklasse. Både til skrive-, senge-, kontorbordet og bilen kan du være sikker på at du aldrig løber tør for saft til din iPhone, og du kan vælge imellem flere forskellige typer opladerkabler til iPhone 5c her hos Mackabler.

Er der ikke elektricitet i nærheden af dig kan du anskaffe en powerbank, så du altid er klædt på til en snak ligegyldigt hvor du er henne af i verden. Og hvad med at beskytte den lille fyr mod bump og tab. Her tilbyder vi beskyttelse i form af et eStuff TitanShield Beskyttelsesglas, der sørger for at din iPhone 5c ikke så nemt kommer til skade, hvis du taber den. Til slut skal vi også nævne de mange forskellige linser, du kan montere på din iPhone 5c, så du får taget endnu bedre fotos med din telefon - her på siden har vi fundet Universallinsen og Klemmelinsen frem.

Alle vores priser er uden undtagelse langt lavere end, hvad du skal betale for originalt udstyr. Og kvaliteten og funktionen er lige så god som de originale produkter, du må punge meget mere ud for.