300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

iPhone 5 skærm i Semi original kvalitet

Med denne skærm kan du skifte din iPhone 5 skærm selv, billigt og hurtigt. Pakken inden holder en iPhone 5 skærm, med alt der skal bruges i den og alle de skruetrækkere osv du skal bruge for at skille din iPhone 5 ad og skifte skærmen.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.


249,00 kr

Fragt starter fra 30 Kr
ca. 3 ugers levering
Sendes Så snart vi har den på lager

af varen på fjernlager


  Hvis du køber en semi-original skærm, betyder det at glasfronten og rammen omkring skærmen er kopier. Men både LCD, flex og digitizer er originale. Du får altså en skærm, hvor de essentielle, elektroniske dele er originale og skal ikke være bekymret for om dig display kommer til at se anderledes ud, end hvis du køber en ny original skærm. En ramme og glasfront, som er kopi, betyder bare at varen er lidt billigere for dig som forbruger.

  iPhone 5 skærm i Semi original kvalitet er en stærk skærm til iPhone 5, der gør det nemt at udskifte din skærm på din iPhone 5. Selek leverer denne skærm til iPhone 5 og da de er eksperter inden for det tekniske, så er kvaliteten garanteret i top.

  Det er samtidigt utroligt nemt at bruge denne skærm til iPhone 5, da det er lavet til at være en tro kopi af den der fulgte med fra start. Dermed får man skærm til iPhone 5 der opfylder alle de samme standarder der er sat fra Apple af, hvilket er en stor fordel.

  Brugbarheden er helt i top med denne skærm til iPhone 5, da det giver mulighed for at man selv kan reparere ens skærm til iPhone 5. På den måde slipper man for meget ventetid og ikke mindst en stor regning ved at bruge reparations udstyr til iPhone 5 i stedet for en forhandler.

  Så hvis du har behov for en ny skærm til din iPhone 5, så er denne skærm til iPhone 5 oplagt, da det giver alt hvad der skal bruges. Samtidigt er en skærm til iPhone 5 rigtig nem at bruge, så de fleste kan finde ud af det, hvis man går stille og roligt frem.

  Alt dette gør iPhone 5 skærm i Semi original kvalitet til en fremragende skærm til iPhone 5. Både fordi det giver en billigere og hurtigere løsning end forhandlere kan tilbyde, men også fordi det er en stor fordel at lære at bruge reparations udstyr til iPhone 5.

  Kompatibilitet

  iPhone 1 (2g)

  iPhone 3G

  iPhone 3Gs

  iPhone 4

  iPhone 4s

  iPhone 5

  iPhone 5s

  iPhone 5c

  iPhone SE

  iPhone 6

  iPhone 6 plus

  iPhone 6s

  iPhone 6s plus

  iPhone 7

  iPhone 7 plus

  iPhone 8

  iPhone 8 plus

  iPhone X

  iPhone Xs

  iPhone Xr

  iPhone Xs Max

  Tryk for mere info

  Produktinformation

  • Mærke:

   Sinox

  • Varenr:

   #SE01-SXP-IP5-120#

  • Prisgaranti:

   Ja

  • Returret:

   300 dages returret

  • Udstyr:

   Reparation udstyr

  • Produktgaranti:

   Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • Kompatibilitet:

   Virker med iPhone 5

  • FCC certifikat:

   Ja

  • CE certifikat:

   Ja

  • RoHS certifikat:

   Ja

  Virker med disse enheder:

  • iPhone 5

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  ☆☆☆☆☆

  0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
  Anmeldelser af


  Spørgsmål & svar

  Bliv Mac super-bruger