1-2 HVERDAGES LEVERING    |    MULIGHED FOR AFHENTNINGSMULIGHED V. ONLINE BESTILLING   |    ALTID BILLIG FRAGT   |    INFO@MACKABLER.DK
https://mackabler.dk/1338-thickbox_default/iphone-5-kabel.jpg Se i fuld størrelse

Lightning kabel

Det nye iPhone & iPad-kabel hedder et Lightning-kabel. Du kan købe det her på siden. Lightning kablerne virker til iPhone og den nyeste iPad og iPad Mini. 

Vi har også et dyrere, bedre MFi godkendte-Lightning-kabel her.

Fragt kun 9 kr for et enkelt på 1m eller 2m. 

Virker med: iPad 4*, Air*, Mini*, Mini Retina*,  iPhone 5, 5C, 5S og iPhone 6 og 6 Plus og iOS 8.

Flere detaljer

4.3 ud af 5 // 71 anmeldelser.
1 meter
2 meter
3 meter

Lagerstatus: 1 - 2 DAGES LEVERING //

210 På lager

45,00 kr

Fragt fra 9 kr

Fra (antal)Du sparer mindstRabat
3 Du sparer mindst 27,00 kr -20%
2 Du sparer mindst 4,50 kr -5%

Det nye iPhone- og iPad*-kabel hedder et Lightning-kabel - men kan også kaldes et 8pin-kabel. Det virker kun med de nyeste iPhones (5, 5S, 6, 6+ (Plus)) og fra iPad Mini og frem. Lightning-kablet fungerer fuldstændig som de ældre 30pin-kabler, man kender helt tilbage fra iPod, og kan både oplade og bruges til at synkronisere din iPhone eller iPad med iTunes på din computer. 

 

Hvis du altid vil være sikker på at kunne lade fx din flotte iPhone 6 op, hvorfor så ikke sørge for du har et ekstra du altid kan have med på farten? Du sidder måske tit i toget og deler telefonens internet med din computer - og så løber strømmen hurtigt ud! Med dette kabel vil du altid kunne hente strøm fra din eller en vens computer, og hvis du har et USB-stik at sætte kablet i, kan du også trække strøm fra stikkontakter. Du vil aldrig være foruden din iPhones hjælpsomme funktioner. Mangler du et USB oplader-stik kan du købe et af vores standard iPhone/iPod Oplader-stik.

 

Vi sælger også en noget bedre version af samme kabel - vores premium iPhone Lightning-kabel

 

Modsat andre uoriginale opladere, er vores Lightning-kabel ikke lavet af stål eller jern, men rettere kobber. Det giver en mere stabil forbindelse samt hurtigere dataoverførsel og hurtigere opladning - hvilket er vigtigt i et Lightning-kabel. Vores Lightning-kabler er optimeret til iOS 8, så det ikke laver fejl selvom du opdaterer telefonens software - et problem de fleste af vores konkurrenter oplever. Vi garanterer også, at kablerne virker med iOS 9. 

 

Lightning-kablet virker perfekt med den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus - der er inten kompatibilitetsproblemer. Det er let og solidt - hvis det går i stykker yder vi 2 års reklamationsret og normal dansk garanti. 

 

*Lightning-kablet på 3 meter fungerer ikke optimalt med iPad, da ladningen foregår langsomt eller slet ikke. Vi anbefaler derfor at købe 1- eller 2 meter, hvis du ønsker at oplade en iPad med Lightning-kablet. 

 

Disse enheder virker med dette produkt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • Længde 1 meter, 2 meter eller 3 meter
  • Produktgaranti Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
  • Kvalitet Hård plastik, samme kvalitet som Apple's egen. Kablet er lavet af blød gummi som let kan rulles sammen og stikket er af hårdt plast, hvilket sikre den bedste holdbarhed.
  • Teknik Kablerne er lavet af kobber.
  • Han porten USB 2.0 (480 mbps) og 8-pin Apple Dock stik.
  • Materialer Stikket er belagt med guld. Kablet er den bedste kvalitet med 32 forbindelser med tin belagt kobber, som giver et fleksibel og hurtigt kabel.

    Stil et spørgsmål, så svare vi så godt vi kan, andre kunder kan også svare.
    Alt er anonymt og ingen spørgsmål er dumme, det er os som ikke har forklaret os ordentligt.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

x
NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende tilbud, med høje rabatter, samt guide til nye funktioner på din Mac/iPad/iPhone. Vi sender max 2 gange om måneden.


se gamle nyhedsbreve her.