1-2 HVERDAGES LEVERING    |    MULIGHED FOR AFHENTNINGSMULIGHED V. ONLINE BESTILLING   |    ALTID BILLIG FRAGT   |    INFO@MACKABLER.DK
https://mackabler.dk/1338-thickbox_default/iphone-5-kabel.jpg Se i fuld størrelse

Lightning kabel

Det nye iPhone & iPad kabel hedder et Lightning kabel, det virker kun med de nye iEnheder. Du kan købe det her. Lightning kablerne virker til iPhone og den nyeste iPad og iPad mini. 

Vi har også en dyre bedre MFi godkendte Lightning kabel her.

Fragt kun 9 kr for et enkelt på 1m eller 2m. 

Virker med: iPad 4*, Air*, mini*, mini retina*,  iPhone 5, 5c, 5s og iPhone 6 og 6 plus og iOS 8.

Flere detaljer

4.3 ud af 5 // 71 anmeldelser.
1 meter
2 meter
3 meter

Lagerstatus: 1 - 2 DAGES LEVERING //

209 På lager

45,00 kr

Fragt fra 9 kr

Fra (antal)Du sparer mindstRabat
3 Du sparer mindst 27,00 kr -20%
2 Du sparer mindst 4,50 kr -5%

Det nye iPhone & iPad kabel hedder et Lightning kabel, det virker kun med de nye iPhones. Du kan købe det her. Kablerne virker med iPhone 5, 5c, 5s og iPhone 6 og 6+ den nyeste iPad mini og iPad Air, de kan både oplader og synkronisere.

Hvis du altid vil have strøm på din iPhone og mangler et iPhone 6 kabel, så hvorfor ikke have et Lightning kabel med dig? Det er let at finde et USB stik, ellers har du alligevel din computer eller vens computer med.

Vi sælger også en noget bedre version af samme kabel, som er vores premium iPhone lightning kabel.

Modsat andre uoriginale, er vores iPhone 5 kabel ikke lavet af stål eller jern, kablet er lavet af kobber, som giver en mere stabil forbindelse samt hurtigere dataoverførsel og hurtigere opladning, en hurtig oplader er vigtigt i et Lightning kabel.

Vores Lightning kabler er optimeret til det nye iOS 8, så den laver ikke nogen fejl selv om du opdatere, det er et problem som langt de fleste af vores konkurrenter har. Vi garantere også at kablerne virker med iOS9.

Lightning kablet virker perfekt med den nye iPhone 6(4.7) og iPhone 6 plus(5.5) - der er ingen kompatibilitetsproblemer. 

Kablet er let og solidt det kan kun lige skelnes fra det originale fra Apple - hvis ikke, yder vi 2 års reklamationsret og normal dansk garanti

Når du sidder i toget, og deler dit internet med computeren, så forsvinder strømmen fra telefonen meget hurtigt, hvis du havde et iPhone 5 kabel med, skete det ikke, så har du fuld strøm på iPhonen når du er færdig - og kan fortsætte hvad du var gang i der, når du igen er på farten.
 

Med sådan et ekstra i Skoletasken/tasken kommer du aldrig ud for at mangle strøm på din iPad 4, iPad Air, iPad mini eller iPhone 5, 5c, 5s, iPhone 6 og 6 plus med et lightningkabel kabel.

* Lightningkablet på 3 meter fungerer ikke optimal med iPad, da ladning foregår langsomt eller slet ikke oplader. Vi anbefaler derfor at købe 1 eller 2 meter.


Disse enheder virker med dette produkt 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • Længde 1 meter, 2 meter eller 3 meter
  • Produktgaranti Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
  • Kvalitet Hård plastik, samme kvalitet som Apple's egen. Kablet er lavet af blød gummi som let kan rulles sammen og stikket er af hårdt plast, hvilket sikre den bedste holdbarhed.
  • Teknik Kablerne er lavet af kobber.
  • Han porten USB 2.0 (480 mbps) og 8-pin Apple Dock stik.
  • Materialer Stikket er belagt med guld. Kablet er den bedste kvalitet med 32 forbindelser med tin belagt kobber, som giver et fleksibel og hurtigt kabel.

    Stil et spørgsmål, så svare vi så godt vi kan, andre kunder kan også svare.
    Alt er anonymt og ingen spørgsmål er dumme, det er os som ikke har forklaret os ordentligt.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

x
NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende tilbud, med høje rabatter, samt guide til nye funktioner på din Mac/iPad/iPhone. Vi sender max 2 gange om måneden.


se gamle nyhedsbreve her.