1-2 HVERDAGES LEVERING    |    AFHENTNINGSMULIGHED VED ONLINE BESTILLING   |    ALTID BILLIG FRAGT   |    INFO@MACKABLER.DK
https://mackabler.dk/1345-thickbox_default/iphone-5-kabel.jpg Se i fuld størrelse

1-2 dages levering

14 dages returret

Mulighed for afhentning

Kunder elsker os

Lightning kabel

Det nye iPhone & iPad-kabel hedder et Lightning-kabel. Du kan købe det her på siden. Lightning kablerne virker til iPhone og den nyeste iPad og iPad Mini. 

Vi har også et dyrere, bedre MFi godkendte-Lightning-kabel her.

Fragt kun 9 kr for et enkelt på 1m eller 2m. 

Virker med: iPad 4*, Air*, Mini*, Mini Retina*,  iPhone 5, 5C, 5S og iPhone 6 og 6 Plus og iOS 8.

Flere detaljer

4.2 ud af 5 // 78 anmeldelser.
Normal
Premium
1 meter
2 meter
3 meter

Lagerstatus: 1 - 2 DAGES LEVERING //

1639 På lager

49,00 kr

Fragt fra 9 kr

Fra (antal)Du sparer mindstRabat
3 Du sparer mindst 29,40 kr -20%
2 Du sparer mindst 4,90 kr -5%

Det nye iPhone- og iPad*-kabel hedder et Lightning-kabel - men kan også kaldes et 8pin-kabel. Det virker kun med de nyeste iPhones (5, 5S, 6, 6+ (Plus)) og fra iPad Mini og frem. Lightning-kablet fungerer fuldstændig som de ældre 30pin-kabler, man kender helt tilbage fra iPod, og kan både oplade og bruges til at synkronisere din iPhone eller iPad med iTunes på din computer. 

 

Hvis du altid vil være sikker på at kunne lade fx din flotte iPhone 6 op, hvorfor så ikke sørge for du har et ekstra du altid kan have med på farten? Du sidder måske tit i toget og deler telefonens internet med din computer - og så løber strømmen hurtigt ud! Med dette kabel vil du altid kunne hente strøm fra din eller en vens computer, og hvis du har et USB-stik at sætte kablet i, kan du også trække strøm fra stikkontakter. Du vil aldrig være foruden din iPhones hjælpsomme funktioner. Mangler du et USB oplader-stik kan du købe et af vores standard iPhone/iPod Oplader-stik.

 

Vi sælger også en noget bedre version af samme kabel - vores MFi godkendte iPhone Lightning-kabel

 

Modsat andre uoriginale opladere, er vores Lightning-kabel ikke lavet af stål eller jern, men rettere kobber. Det giver en mere stabil forbindelse samt hurtigere dataoverførsel og hurtigere opladning - hvilket er vigtigt i et Lightning-kabel. Vores Lightning-kabler er optimeret til iOS 8, så det ikke laver fejl selvom du opdaterer telefonens software - et problem de fleste af vores konkurrenter oplever. Vi garanterer også, at kablerne virker med iOS 9. 

 

Du kan vælge vores Premium kabler ude til højre, kabler er ekstra tykke og holder lidt bedre, 10kr, men koster også lidt mere, den er dog ikke så gode som vores MFi kabler. På billederne er det tydeligt at de er bedre lavet end de normale.

 

Lightning-kablet virker perfekt med den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus - der er inten kompatibilitetsproblemer. Det er let og solidt - hvis det går i stykker yder vi 2 års reklamationsret og normal dansk garanti. 

 

*Lightning-kablet på 3 og 2 meter fungerer ikke optimalt med iPad, da ladningen foregår langsomt eller slet ikke. Vi anbefaler derfor at købe 1 meter, hvis du ønsker at oplade en iPad med Lightning-kablet. 

 

Disse enheder virker med dette produkt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 • Varenummer 032
 • Længde 1 meter, 2 meter, 3 meter
 • Produktgaranti Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
 • Kvalitet Hård plastik, samme kvalitet som Apple's egen. Kablet er lavet af blød gummi som let kan rulles sammen og stikket er af hårdt plast, hvilket sikre den bedste holdbarhed.
 • Han porten Lightning stik (iPhone)
 • Han port (2.) USB 2.0 port
 • Kompatibilitet Lightning, virker med alle iPhone's, iPad's og iPod's med Lightning (8pin) sitk.
 • Materialer Stikket er af kobber og belagt med guld.
 • FCC certifikat Ja
 • CE certifikat Ja

  Stil et spørgsmål, så svare vi så godt vi kan, andre kunder kan også svare.
  Alt er anonymt og ingen spørgsmål er dumme, det er os som ikke har forklaret os ordentligt.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

x
NYHEDSBREV

Sådan får du mest ud af din Mac!

Vi har skrevet en guide til hvordan man bruger sin Mac bedst. Som du kan downloade her. Alt vi kræver er at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi sender max 2 gange om måneden, og du kan altid afmelde dig.se gamle nyhedsbreve her.