300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone 4s oplader, kabler og tilbehør

iPhone 4s oplader, kabler og tilbehør

309 varer
iPhone 4s opladere, adaptere og tilbehør Find her hvad du lige går og mangler. Selvom vi nu er kommet helt til iPhone 6s, så er en iPhone 4s stadigvæk en trofast følgesvend for dem der vælger den. Men hvad er en telefon uden tilbehør? Brugbar - jaja - men der er intet som lækre ting der gør hele...
Læs mere
Viser 271 - 309 af 309



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 4s oplader, kabler og tilbehør

iPhone 4s opladere, adaptere og tilbehør

Find her hvad du lige går og mangler. Selvom vi nu er kommet helt til iPhone 6s, så er en iPhone 4s stadigvæk en trofast følgesvend for dem der vælger den. Men hvad er en telefon uden tilbehør? Brugbar - jaja - men der er intet som lækre ting der gør hele oplevelsen endnu bedre og forlænger din elektroniske vens levetid.

Vi har her samlet forskelligt tilbehør til din iPhone 4s - både udstyr til den samt ting den kan bruges til. Eksempelvis er der en fiks Google Chromecast, hvilken du kan bruge din telefon til at forbinde til Netflix, Youtube og andet, og se programmer på dit tv helt uden at slå en computer til: Det har aldrig været så simpelt!

Når man skal have en oplader til iPhone 4s, så er det vigtigt at anskaffe en oplader til iPhone 4s i høj kvalitet, da det giver høj sikkerhed og længere holdbarhed. Derudover så kan man med fordel vælge en oplader til iPhone 4s med hurtig opladning.

En oplader til iPhone 4s med høj kvalitet giver sikring mod forskellige ting som strømsvigt eller overbelastning, samtidigt med at de ofte holder til mere end opladere af den billigere slags. På den måde slipper du for at skulle udskifte oplader hele tiden.

Desuden har en god oplader til iPhone 4s ofte højere effekt, hvilket betyder at den kan oplade din iPhone 4s hurtigere. På den måde kan du hurtigere komme videre i programmet.

Multi-oplader til din iPhone 4S

Udover de almindelige kvalitets hensyn kan man også få en oplader til iPhone 4s med speciel funktionalitet. Her er en af de mest almindelige muligheder en oplader til iPhone 4s med multi opladning, så du kan oplade flere enheder samtidigt.

Når der er styr på selve oplader til iPhone 4s, så er næste skridt at sørge for at man har det rigtige kabel til iPhone 4s. Uden det rigtige kabel til iPhone 4s er det nemlig ikke muligt at forbinde til opladeren, hvilket gør det svært at oplade.

Der findes forskellige slags kabler til iPhone 4s, hvor det er en god idé at vælge efter høj holdbarhed. Derudover kan man med fordel vælge et kabel til iPhone 4s der også kan andre ting, som at forbinde til andre enheder eller med lang rækkevidde.

Hvis man skal en tur til udlandet eller bare gerne vil forbinde til specielle enheder, så kan det være nødvendigt at anskaffe en adapter til iPhone 4s, så man kan omdanne de forskellige signaler til noget brugbart.

Køb en ekstra oplader til din iPhone 4s her

Er du løbet tør for en oplader, eller har du måske lyst til bare at have en ekstra hjemme hos kæresten så du ikke hele tiden skal huske den? Køb den her hos os - du kan både få kabel og selve opladerstikket. Du kan også vælge et smart Battericover til iPhone 4s. Uanset om det er en ny eller brugt iPhone 4s du har, er det altid vigtigt at holde den beskyttet. Dette kan gøres på mange måder, den simpleste er dog med en god omgang skærmbeskyttelse. Panserglas forlænger levetiden for din ridsfri skærm, og hjælper med at holde dagligdagens småskader langt på afstand.

Sidst skal nævnes vores bil-opladere, som mange uden tvivl vil finde brugbar. Hvor ofte har du ikke siddet i bilen med Google Maps i gang med at vise dig vej - og så går din telefon ud? Med dette udstyr vil du kunne holde telefonen i live hele turen, om det er hjem til svigermor eller til Sydfrankrig.

Kig igennem og find lige netop det, du har brug for!