300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

iPhone 4/4S Battericover

Battericover til iPhone 4 eller iPhone 4S, som giver ekstra batteri til din iPhone. Et praktisk, lille og let cover som både giver dig strøm og beskytter din telefon mod hverdagens småslag og ridser. 

4.3 ud af 5 // 13 anmeldelser.

#059

84,50 kr

169,00 kr

50%

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Med dette batteri-cover kan du få dobbelt så meget strøm på din iPhone uden at skulle have et ekstra batteri med. Coveret sidder på mobiltelefonen hele tiden, og man kan ligeledes oplade sin iPhone når man mangler strøm. 

Coveret er designet med så tynde kanter som muligt, så det ikke gør din iPhone meget større, som man ser andre battericovere gør det. 

Med et cover som dette kan du nøjes med at oplade din telefon hver anden dag, og du kan oplade telefonen direkte igennem microUSB stikket så du behøver ikke 2 opladere og at oplade 2 dele hver for sig. Du kan selvfølgelig også oplade begge dele samtidig for at oplade dobbelt så hurtigt.

Et cover skal selvfølgelig også beskytte din telefon. Det klarer dette battericover også - iPhonen er beskyttet på alle 4 sider samt bagsiden, så hvis uheldet er ude, kommer din iPhone ikke til skade.

Coveret har et 1900 MAh batteri. En iPhone 4 og iPhone 4S har kun lidt over 1400 MAh, så det betyder ikke at den kan oplade din iPhone mere end en gang - den kan faktisk kun oplade din iPhone ca. 60%. Der er meget tab på ladning og batterier - derfor er batteriet noget større. Battericoveret giver altså kun ca. 60% af en enkelt opladning til din iPhone 4 eller iPhone 4S, men det er altid dejligt ikke at løbe fuldstændig tør for strøm med det samme, så her kan du udsætte det lidt.

Batterier har det med at overoplade, hvis de har fejl. Coveret har en sikring som slår opladningen fra, hvis den kommer til at lade for meget op - så er både du og din iPhone sikret.

Opladning af coveret kan foregå med hvilken som helst ting med et USB stik, for eksempel din computer eller den oplader som din iPhone kom med.

Opladning af telefonen sker når man tænder for coveret og der er strøm på det. Derefter oplader det med 5V og 0,5A, som er halvdelen af hvad en USB-oplader oplader med. Til gengæld behøver din telefon ikke ligge ved siden af et strømstik samtidig. Den oplader langsommere fordi det er bedre for batteriet, så det holder længere. 

Batteri-indikateren på bagsiden af battericoveret holder styr på, hvor meget strøm der er på coveret - den viser 1 lampe hvis battericoveret har 25% tilbage, 2 hvis der er 50% tilbage, 3 hvis der er 75% og den sidste hvis battericoveret er fuldt ladt op. 

Vi er Danmarks billigste, men det kan du sikkert selv se!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6/6s

iPhone 6/6s plus

Produktinformation

Mærke Kina OEM
Varenr#059
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse enheder

iPhone 4 iPhone 4s

ModelBC-20122
UdstyrBatteri (powerbank)
Oplader effekt5 Watt (5V ved 1A)
Højde63mm
Bredde12.5mm
Dybde16mm
Vægt69g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
Teknik1900 MAh batteri, levere/modtager 5V og 0,5A, Sikring for overopladning.
Han porten30-pin iPhone stik
Hun portenMicro USB
LydKan bruges med næsten alle LYD, mini-jack, stik.
Kapacitet1900 mah
KompatibilitetVirker med alle iPhone 4 og 4s modeller.
MaterialerABS
Størrelse1900 MAh
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★☆

4.31 ud af 5 // baseret på 13 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar

    Spørgsmål fra: Alex W.
    Dato: 2015-06-09 00:00:00
    "Hej! Jeg har to spørgsmål til dette cover: 1. Er udskæringen til kameralinse og blitz tilstrækkelig? (har oplevet et andet cover, hvor man ikke kunne bruge blitzen, da den lavede genskin i coveret). 2. Kan coveret også bruge til iOS 8.3 og fre ...
    Ja, du kan let bruge kameralinse og blitz med coveret på. Og Ja, den virker med iOS 8.3. (og iOS 8.4)