300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Kategori
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone

iPhone

1996 varer
Stort udvalg af iPhone opladere, adaptere og kabler Alt hvad du har eller kan få brug for. Der er efterhånden kommet en hel del iPhones, og denne side viser alle de gadgets du kan få til iPhones generelt - altså alt hvad Mackabler har at tilbyde alle Apples forskellige typer af iPhone. Tager du...
Læs mere
Viser 271 - 324 af 1996



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone

Stort udvalg af iPhone opladere, adaptere og kabler

Alt hvad du har eller kan få brug for. Der er efterhånden kommet en hel del iPhones, og denne side viser alle de gadgets du kan få til iPhones generelt - altså alt hvad Mackabler har at tilbyde alle Apples forskellige typer af iPhone.

Tager du mange billeder med din iPhone 4/4s eller iPhone 5/5s? Vil du gerne få endnu bedre billeder ud af den? Det kan en Premium Linse til iPhone hjælpe med. En aluminiumslinse, der kan clipses på din iPhone helt enkelt, og som giver dig mulighed for at benytte dig af dens tre funktioner – vidvinkel, fiskeøje og macro. Super smart.

Hvad med en smart iPhone-holder til bilen?

Er du træt af at modtage opkald i bilen, hvor du ikke kan tage dem? Vores iPhone/iPod Bilholder, der påsættes ved hjælp af en sugekop, lader dig besvare opkald hvad enten du er på vej til eller fra arbejde, eller bare er ude og køre en tur med vennerne. Hertil er det godt at have en Sandberg iPad/iPhone Biloplader, så din iPhone kan spille musik hele vejen til Sydfrankrig. Har I flere enheder der skal oplades, så har vi også en Dobbelt Biloplader med to indgange.

Saml familien med et Avantree PowerHouse

Hvis I er flere i familien, der har iPhones, så tag et kig på et Avantree PowerHouse. Det er en elegant måde at samle alle enhederne til opladning og så man altid ved, hvor de er. Det er en flot lille gadget, der sørger for at holde rodede ledninger væk, og den fungerer med alle Apple-enheder - er der altså en der også har en iPad eller iPod, så er der også plads til den blandt de andre.

Vi har også Google Chromecast

Et andet super brugbart tilbehør er en Google Chromecast. Med den sat i TVet (via HDMI) kan du bruge din iPhone til at afspille media direkte fra dine applikationer - som for eksempel Netflix, HBO og YouTube. Det er en rigtig simpel og hurtig måde at få film og serier op på storskærm, og flere applikationer bliver hele tiden tilgængelige til brug med Chromecast. Passer perfekt til stuen eller teenagerens soveværelse.

Udover de seje gadgets er der også brugbare hverdagsting, der gør din brug af iPhone bedre. Tag for eksempel et Sports Løbe-armbånd, der gør det muligt at have din iPhone med på joggingturen, eller et par Touch-handsker, der lader dig betjene din iPhone om vinteren uden at få kolde fingre - og som fås i flere farver.

Nettets bedste priser og bedste service når det kommer til Apple-udstyr - skynd dig at finde ud af, hvad du mangler. Levering dagen efter du har bestilt.

Find alt til din iPhone her hos Mackabler 

I denne kategori findes vores udvalg af tilbehør til iPhone 1 og opefter. Det inkluderer alt hvad du har brug for såsom opladere til iPhone, kabler til iPhone, adaptere til iPhone og et hav af tilbehør der kan gøre dit liv nemmere. Heriblandt kan det være ret praktisk med powerbanks eller headsets.

Det kan anbefales at sortere lidt i kategorien, så det er nemmere for dig at finde hvad du har brug for, da der er mange forskellige variationer af hver slags. Desuden så er det en god idé at læse nærmere på de enkelte sider så du får en bedre idé om hvad produkterne faktisk kan.

Loudspeaker til iPhone reparationer (medhør højtaler)

Ingen fest uden musik. Oplever du problemer med din iPhone, hvor din iPhone pludselig stopper med at levere lyd via loudspeakeren, så du ikke kan høre musik, have lyd på dine videoer eller føre samtaler via højttaleren på din iPhone, så er du for alvor mærket i forhold til dit brug af din iPhone. I stedet for at du går ud og køber en ny iPhone, kan du selv udskifte den defekte loudspeaker i din iPhone.

Hvad er en iPhone loudspeaker?

Loudspeakeren er den komponent i din iPhone, der gør det muligt for dig at høre musik uden et tilsluttet headsæt eller føre samtaler via højttaleren, så du kan tale i telefon, uden du behøver have din iPhone oppe ved øret eller have tilsluttet et headsæt. Loudspeakeren er derfor en væsentlig del at hele setuppet omkring lyden i din iPhone og en svær del at undvære, med mindre du markant ændrer dit brug af din iPhone.

Hvorfor skal jeg købe en loudspeaker til iPhone?

I stedet for at du køber en ny iPhone eller sende din defekte iPhone til reparation, er der faktisk en simpel og billig løsning. Du kan nemlig selv købe og udskifte den defekte loudspeaker i din iPhone. Hvis du ser på priserne på vores udvalg af loudspeakere til iPhone, så vil du se, at der er tale om originale reservedele til din iPhone - og det til prisvenlige priser. Du sparer derfor en del i forhold til købe en ny iPhone.

Der er også en væsentlig besparelse at hente i forhold til reparation af din defekte iPhone. Køber du en original iPhone loudspeaker, så får du den reservedel, som de ville udskifte for dig på værkstedet. Her udskifter du bare selv den defekte loudspeaker og monterer den nye. Alt sammen uden at du skal bøvle med indlevering, afhentning, ventetid og ikke mindst tiden uden en iPhone. Der er tale om originale reservedele fra Apple, så du får reservedele af den samme kvalitet, som den der i første omgang var monteret i din iPhone. Du går derfor ikke ned på kvalitet eller får en loudspeaker fra en tredjepart.

Hvilke iPhone kan jeg få en loudspeaker til?

Vores sortiment af originale iPhone loudspeakere tæller ni forskellige iPhones. Du kan dermed få en ny loudspeaker til et stort udvalg af de mest solgte iPhones. Vi har originale Apple loudspeakere til følgende iPhones: iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone SE.

Montering sker på eget ansvar

Når du køber og monterer din originale iPhone loudspeaker, så sker det på eget ansvar. Skader ved din iPhone som følge af forkert håndtering og montering – herunder brugen af loudspeakeren, dækkes dette ikke af Mackabler.dk. Vi vil ligeledes anbefale, at du grundigt undersøger både din iPhone og loudspeaker, inden du påbegynder udskiftningen af den i siddende loudspeaker og monteringen af din nye loudspeaker. Vi vil yderligere anbefale, at du ser forskellige instruktionsvideoer, inden du påbegynder en udskiftning af den oprindelige loudspeaker.

Hvad kan jeg gøre hvis batteri til iPhone går i stykker?

Der er flere måder at håndtere dette på, afhængigt af hvor meget man er villig til at betale for det. Hvis man vil gøre det billigst muligt, så er den bedste løsning helt sikkert at anskaffe et nyt batteri og udskifte det selv.

Alternativerne som at lade Apple håndtere det eller phonefixers kan hurtigt løbe op i højere beløb i forhold til at værktøjerne til at reparere kun skal købes en gang.

Batteriet kan forholdsvist hurtigt erstattes så snart man har udstyret til at gøre det med, hvilket gør udstyret til en ret god investering. Især hvis der er mange iPhones i huset, så der er mange man kan fikse med det samme udstyr.

Hvilket batteri til iPhone kan jeg få?

De forskellige iPhones kommer med forskellige batterier, så første skridt er at finde ud af præcis hvilken model iPhone man skal udskifte batteriet på. Derefter handler det om at finde det rigtige til ens iPhone.

Vi har et batteri til iPhone uanset hvilken model du har, så hvis du vil udskifte batteriet på din iPhone så er du helt sikkert kommet til det rigtige sted. Udover selve batteriet har vi mange forskellige hjælpemidler der kan gøre det nemmere for dig at udskifte dit batteri til iPhone.

Hvad kan jeg få af reparationsudstyr til iPhone?

Et godt sted at starte er at anskaffe et skruetrækkersæt der giver mulighed for at arbejde meget præcist, da det er små dele man arbejder med. Der findes forskellige skruetrækkersæt der hver især dækker forskellige behov, hvilket man kan læse mere præcist på deres sider.

Derudover kan man få mange hjælpeværktøjer så det bliver nemmere at arbejde med. Her er der f.eks. flere der hjælper med at skille ens iPhone ad og samle den igen. Vi har også flere kabler der hjælper med strømstyring til og fra elementer under reparationen.

iPhone SIM tray til iPhones reparationsudstyr

Hvis du tidligere har indsat et SIM-kort i din iPhone, har du helt sikkert bemærket det. Du skal indsætte simkortet i en bakke - et såkaldt tray til dit SIM-kort - og derefter putte det tilbage i din iPhone. Og denne bakke er utrolig vigtig at holde intakt. Derfor er du, hvis du mister den, eller den går i stykker, nærmest nødsaget til at købe en ny, hvis din iPhone til stadig skal fungere optimalt. Netop sådanne kan du finde i vores udvalg her. Vi har både til iPhone 5 og 6. Og med et nyt af disse kan din iPhone altså komme tilbage på vingerne, så du igen kan bruge den, som du plejer. 

Udskyd behovet for en ny iPhone

Med priser sommetider op i et femcifret beløb kan der også være penge at spare i at holde din nuværende iPhone kørende lidt længere. En af de bedste måder at gøre dette på er ved at sikre dig, at udstyret i din telefon er fuldt funktionsdygtigt. Som eksempel kan det være billigere at skifte skærm end at købe en helt ny iPhone - og det er absolut også billigere at købe et nyt SIM-kort Tray end at købe en helt ny telefon. På den måde kan du skubbe behovet for en ny telefon lidt længere ud i fremtiden. 

iPhone SIM-kort tray i flere farver

I vores udvalg finder du disse bakker til din iPhone, og du finder dem endda i forskellige farver. På den måde kan du sikre dig, at den også matcher farven på din telefon. Og skulle dit nuværende tray være gået i stykker, kan du trøste dig selv med, at der ikke går særlig lang tid, inden du igen har et nyt ved hånden. Hos os får du nemlig en hurtig levering fra dag til dag, hvorfor du ikke skal gå længe uden en funktionsdygtig iPhone.

Få din iPhone god som ny igen. Køb dit iPhone SIM-kort tray her hos Mackabler.dk og meld dig ind i køen af mere end 50.000 kunder, som allerede har handlet og været tilfredse hermed på vores webshop. Og husk, hvis du har spørgsmål, er det muligt at tage fat i vores tekniske eksperter, som med erfaring og viden omkring vores produkter nok skal besvare dine spørgsmål hurtigt. Bestiller du for mere end 400 kroner, får du endda helt gratis fragt hjem til dig.