300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
iPad
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPad mini 4

iPad mini 4

419 varer
EN LILLE KÆMPEMed vildt små specifikationer er iPad mini 4 en konstant følgesvend. Der er en del forbedringer fra iPad mini 3, som gør den til en must-own for Apple-elskere! Den lækre nye farve (Rose Gold) som iPhone 6s også kommer i, samt et endnu tyndere design der får den helt ned på 6.1 mm i...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 419



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPad mini 4

EN LILLE KÆMPE
Med vildt små specifikationer er iPad mini 4 en konstant følgesvend. Der er en del forbedringer fra iPad mini 3, som gør den til en must-own for Apple-elskere! Den lækre nye farve (Rose Gold) som iPhone 6s også kommer i, samt et endnu tyndere design der får den helt ned på 6.1 mm i tykkelse samt en næsten ikkeeksisterende vægt på 299 gram! Skærmen er stadig en lækker Retina, og der er kommet samme chip i den som iPhone 6 og iPhone 6 Plus, hvilket gør den stærk til alle opgaver!

 

JEG MANGLER BASIS UDSTYR TIL MIN IPAD MINI 4!
Så er du det rette sted. Ejerskab af en Apple iPad kan have mange sider – måske bruger du den til spil, til at se Netflix eller arbejde? Det er også ofte, at den bruges i skole og på universitetet til at tage noter på og søge på internettet. Er du en af dem? Så anbefaler vi vores trådløse tastatur med Bluetooth. Så får du et fuldt tastatur til brug hvorend du er! I forbindelse med skolearbejde kan det også være en god idé altid at have noget nødstrøm på sig til sin iPad mini 4. Med hjælp fra vores Premium Powerbank XL med 10000 MAh vil din iPad altid have adgang til opladning, og du kommer aldrig ud for de frustrationer der møder en, når den går død midt i noget arbejde! I den forbindelse kan du også anskaffe dig et ekstra opladerstik til din iPad mini 4 – eventuelt vores helt eget MFi Lightning-kabel, enten i standard hvid eller mere hårdfør guld! Så kan du altid have et Lightning-kabel med i tasken sammen med Powerbanken, eller et liggende henne på arbejdspladsen så du ikke skal transportere dit originale kabel frem og tilbage konstant.

Det er måske mere en iPad mini til hjemmet, I har? Så er der en ny, sej gadget til jer! iDevices iGrill Mini Thermometer er grillmesterens bedste ven! Du downloader en applikation på AppStore, tilkobler grilltermometeret din iPhone ved hjælp af Bluetooth, og så kan du holde øje med stegen helt inde fra stuen af! Det giver dig en masse frihed, og uden tvivl en glæde som kun den moderne teknologi kan give!