300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Iconflang X1 Max med Qi opladning og 10.000mAh

Iconflang 10.000mAh Power Bank der understøtter quick charge og trådløs opladning. Multibeskyttelse mod overstrøm, overtemperatur, kortslutning mm. Stilfuld Power Bank med høj kapacitet der er velegnet til opladning af din tablet, smartphone mm.

5 ud af 5 // 1 anmeldelser.

#d006


Vi anbefaler sammen med:
Avantree Lightning kabel MFi
+ 169 kr.

399,00 kr

399

Fragt starter fra 25 Kr
1-2 dages levering

af varen på fjernlager


2-4 dages levering
300 dages returret
50.000 danskere bruger os

Iconflang X1 Max – en trådløs powerbank til dig, der har behov for at oplade din iPhone lidt oftere, som samtidig sætter stor pris på lækkert design, komfort og nem anvendelighed. Den er til dig, der ofte er ude og afsted, og måske ikke altid lige husker at sætte din telefon i opladeren.

Trådløs opladning har længe været et samtaleemne i mange kredse, uanset om man er meget eller lidt teknisk interesseret. Nu behøver det ikke længere blot at være en fremtidsvision. Fremtiden er blevet til nutid, og trådløs opladning er en umiddelbar og let løsning på et næsten uundgåeligt problem. Et problem, som vi alle sandsynligvis har oplevet før eller siden: lavt batteriniveau.

Med en Qi powerbank, som er en trådløs powerbank, giver du din iPhone alletiders bedste mulighed for hurtigt at blive genopladet, så du kan fortsætte med at være forbundet og holde dig opdateret.

Med denne trådløse powerbank, Iconflang X1 Max, skal du ikke tænke på, om stikket passer i din telefon, da du blot lægger din iPhone oven på din nye Qi powerbank, hvorefter opladningen af din telefon går i gang. Og med et elegant og stilrent udseende er Iconflang X1 Max Qi powerbank et tidløst design, som du sagtens kan have liggende fremme, uden at give indtrykket af rod – dette gælder uanset, om du tager den frem på kontoret eller på spisebordet til et middagsselskab.

Iconflang X1 Max trådløs powerbank understøtter alle versioner af iPhones, iPods og iPads, den understøtter dog kun trådløs opladning med de iPhones der har den funktion, det er iPhone 8, 8 plus og X indtil videre, og med en Qi powerbank får du ikke kun muligheden for trådløs opladning, powerbanken understøtter også quick charge, så du kan oplade den på rekordtid, inden du tager den med ud i verden. Med multibeskyttelse mod overstrøm, overophedning, kortslutning m.m., kan du med ro i sindet oplade både din iPhone og iPad når og hvor du ønsker.

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Iconflang
Varenr#d006
EAN nummer

6959949449071

Prisgaranti Ja
Returret 300 dages returret
Virker med disse enheder

iPhone 1 iPhone 3G iPhone 3Gs iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone se iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xr iPhone Xs Max Android telefoner med Qi opladning

ModelIconflang X1 Max
UdstyrBatteri (powerbank)
QI opladningTil alle iPhone's 5W opladning(Normal)
Oplader effekt5 Watt (5V ved 1A)
Oplader effekt12 Watt (5V ved 2.4A)
Oplader effekt10 Watt (5V ved 2A)
Længde14,6 cm
Højde1,7 cm
Bredde7,3 cm
Vægt~230g
Produktgaranti2 års producentgaranti fra producenten
TeknikBatteri: Lithium-ion, Input: DC 5V/2A, Output: DC 5V/2.4A
Hun portenUSB 2.0 stik
Hun portenUSB 3.1 type C
Kompatibilitet10W, oplader alle iPhones og iPods, da alle apple's iPhone og iPods bruger eller bruger mindre end 10W, iPads nyere end iPad 4 bruger 12W her oplader den langsommere, iPad mini bruger 10W, derfor virker den med alle dem.
Kompatibilitet12W, oplader alle iPhones, iPad og iPods, da alle apple mobile enheder som kan oplader med USB bruger mindre en 12W, virker denne til alle.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Tilbehør / relateret

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar

    Spørgsmål fra: Mia
    Dato: 2018-07-20 10:25:14
    Har I en trådløs oplader, som IKKE giver en biplyd, når opladning aktiveres / afsluttes? Denne lyd kan nemlig ikke slås fra i IPhone, så jeg er på udkig efter en oplader, der ikke har lyd i sig selv.

    Ingen af vores opladere giver nogen lyde, hverken powerbanks med Qi eller Qi opladere.

Bliv Mac super-bruger