🎄🎅🏻 BYT JULEGAVE 300 DAGE // FIND GAVEIDEER HER 🎄🎅🏻
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

FeiyuTech Vimble 2 3-aksis Video Stabilizer Håndholdt Gimbal til iPhone

FeiyuTech Vimble 2 Vimble 2 3-aksis Video Stabilizer giver silkebløde videoer på din iPhone så du er sikker på et monster hit når du viser den frem, stabilisering er meget vigtigt for at video ser professionelt ud, denne gør det til fulde.

iPhone gimbal med app der giver mulighed for at følge efter ansigter, lave automatisk pasning i timelapse videoer og meget mere.

4.5 ud af 5 // 6 anmeldelser.

#355

809,10 kr

809.1!!!

899,00 kr

10%

Gratis fragt

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Longtake videoskud er svare at lave alene, normalt skal man bruge en eller anden kæmpe dims til rigtigt mange penge for at få det lavet ordentligt, men efterhånden er iPhone's kamera og særligt video kamera så godt at det kan lade sig gøre at bruge video filer fra en iPhone, ikke bare for sig selv, men også sammen med en masse andet video materiale uden at det er syneligt at det er hvad der er sket - det betyder at tilbehøret er meget billigere, fordi vi efterhånden er mange som bruger iPhone og den vejer mindre og derfor skal en stabilisator også være noget mindre for at kunne balancere en iPhone end et traditionelt kamera.

Stabilisering i iPhone er blevet meget bedre siden det første gang blev lagt i iPhone 6 plus's kamera, men det er stadig kun godt til at tage de rystelser fra dine hænder og arme, det er ikke lavet til video hvor du fx går - der er et par videokamera på android telefoner som bruger både digital stabilisering og optisk stabilisering, ligesom har været normen i semipro videokamera flere år, men det virker stadig ikke tæt på ligeså godt som en rigtig gimbal, og hvis du skal bruge det, eller synes det er sjovt er sådan en gimbal som denne ikke særligt dyr.

Gimbal'en er v2, den første var af plastik og havde dårligere motorer, det rettede de så den ville holde bedre imod slid, de har også gjort den 'splash proof' som er deres ord for at den ikke kan tåle vand men den kan tåle regnvejr og mindre vand - det er meget rart efter iPhone også er blevet vandtæt, så virker en timelapse video hen over natten ikke så skræmmende mere. 

Vi prøver at optage nogen videoer så vi kan vise hvor godt det her virker, indtil videre har vi kun en video, som er den føste vi optog med FeiyuTech Vimble 2, den er kedelig men viser rigtigt godt hvordan gang bliver fuldstændigt udjævnet af gimbal'en, den er optaget med en iPhone 8, uden app og uden bluetooth forbindelse i 4k ved 30bps.

Skal din video også være unik og se vildt professionel ud, så skal du have en gimbal, det giver så meget og den koster så lidt.

Med appen kan du fx sætte gimbal'en til at følge et ansigt, så kan du sætte gimbal'en på en tripod (nederst på Vimble 2 er der et normalt tripod gevind fra DSLR) også kan den følge en person på en scene eller foran et kateder så du altid har fokus det rigtige sted, uden du skal gøre yderligere, du kan også sætte gimbal'en til at bevæge sig i et prædefineret kurs så du kan tage lækre timelapse videoer med din iPhone halt automatisk.

Med ansigts tracking kan du også gøre en masse andre ting, fx sætte gimbal'en fast på en drone eller noget andet, hvor du ikke har adgang til skærmen eller til at kontrollere din iPhone samtidig, også følger den dig.

iOS appen: VicoolFY Cam giver lidt flere funktioner fx timelapse med bevægelse. 

Android appen: ViCoolFY Cam giver lidt flere funktioner fx timelapse med bevægelse.

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Android med Micro USB

Android med USB type C

Oneplus smartphones

Xiaomi's smartphones

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Feiyu-tech
Varenr#355
EAN nummer

6970078071162

Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse enheder

iPhone 1 iPhone 3G iPhone 3Gs iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone se iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xr iPhone Xs Max

Model3-Axis Video Stabilized Handheld Gimbal for iPhone
UdstyrKamera
UdstyrHolder
Oplader effekt10 Watt (5V ved 2A)
Højde32 cm
Bredde3,5 cm
Dybde11,8 cm
Vægt420g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
TeknikKan holde 200g iPhone eller andet max. i Landskabsmode holder den 210g.
KompatibilitetVirker med alle smartphones og alle iPhone's, virker med og uden deres App og virker med og uden bluetooth forbindelse.
Materialeraluminium
Batteri5 timers batteri, 1300 mAh
Batteri opladningstid2 timer
MedfølgerGimbal'en, lækker rejse taske, batteri, kabel til opladning lille tripod, 3 kabler til opladning fra Gimbal'en til iPhone, usb-c android og Micro USB android. Indbygget arm med en længde på 18cm.
Trådløse forbindelserBluetooth 4.0
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser



★★★★★

4.5 ud af 5 // baseret på 6 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar

    Spørgsmål fra: Sven H.
    Dato: 2017-10-18 00:00:00
    Hvor meget vægt kan FeiyuTech SPG 3-aksis Video Stabilizer Håndholdt Gimbal håndtere. Ville den kunne håndtere et lille Dslr kamera!?! Eller bliver det for tungt til mekanikken?!?!
    Nej det kan den ikke. Selve denne gimbal vejer kun 350g, den er kun til smartphones eller actioncams