300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Vægt
Produktgaranti
Kompatibilitet
Filter
Earspeaker/Ørehøjtaler/Earpiece Speakers til iPhones

Earspeaker/Ørehøjtaler/Earpiece Speakers til iPhones

11 varer
Hvis du oplever problemer med din iPhone, hvor din iPhone pludselig stopper med at levere lyd via ørestykket, så du kan ikke høre telefonopkald, idet din iPhone kun leverer lyd, når højttalertelefonen er tændt, så kan det føles som om, at din iPhone er ubrugelig. I stedet for at købe en ny iPhone kan du selv udskifte det defekte ørestykke i din iPhone. Hvad er en earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone? En earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone er højttaleren i din iPhone – altså det komponent der blandt andet lader dig høre lyd, når du taler i telefonen. Der er...
Læs mere
Viser 1 - 11 af 11
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Earspeaker/Ørehøjtaler/Earpiece Speakers til iPhones

Hvis du oplever problemer med din iPhone, hvor din iPhone pludselig stopper med at levere lyd via ørestykket, så du kan ikke høre telefonopkald, idet din iPhone kun leverer lyd, når højttalertelefonen er tændt, så kan det føles som om, at din iPhone er ubrugelig. I stedet for at købe en ny iPhone kan du selv udskifte det defekte ørestykke i din iPhone.

Hvad er en earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone?

En earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone er højttaleren i din iPhone – altså det komponent der blandt andet lader dig høre lyd, når du taler i telefonen. Der er derfor tale om en lille højttaler, der sørger for, at du har udgående lyd på din iPhone. Når vi taler om en earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone, er der derfor tale om det komponent, som du kan erstatte den oprindelige med, skulle denne være gået i stykker.

Hvorfor skal jeg købe en earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone?

I stedet for at købe en ny iPhone eller sende din iPhone ind til reparation, hvilket kan være en dyr løsning, er der en simpel og billig løsning. Du kan nemlig selv købe og udskifte den defekte ørehøjttaler i din iPhone. Hvis du ser på priserne på vores udvalg af earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speakere til iPhone, så vil du se, at der er tale om originale reservedele til din iPhone – og det til prisvenlige priser. Du kan derfor spare en del i forhold til at skrotte din defekte iPhone og købe en ny. Der er også en væsentlig besparelse at hente i forhold til at sende din iPhone ind til reparation. Køber du en original earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til din iPhone, så får du den reservedel, som de ville udskifte for dig på værkstedet. Her udskifter du blot den defekte ørehøjttaler og monterer den nye earspeaker selv – og spare bøvlet med indlevering, afhentning, ventetid og ikke mindst tiden uden en iPhone. Husk at der er tale om originale reservedele fra Apple, så du får reservedele af den nøjagtigt samme kvalitet, som den der i første omgang var monteret i din iPhone. Du går derfor ikke ned på kvalitet eller får en earpiece speaker fra en tredjepart.

Hvilke iPhone kan jeg få en earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til?

Vores sortiment af iPhone earpiece speakere tæller 10 forskellige iPhones. Du kan dermed få denne reservedel til et stort udvalg af de mest solgte iPhones. Vi har originale Apple earspeakere til følgende iPhones: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5e, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone SE.

Montering sker på eget ansvar

Montering af din iPhone ørehøjttaler sker på eget ansvar. Skader ved din iPhone som følge af forkert håndtering og montering – herunder brugen af ørehøjttaleren dækkes ikke af Mackabler.dk. Vi vil ligeledes anbefale, at du grundigt undersøger både din iPhone og ørehøjttaler, inden du påbegynder udskiftningen af den i siddende ørehøjttaler og monteringen af din nye ørehøjttaler. Vi vil yderligere anbefale, at du ser forskellige instruktionsvideoer, inden du påbegynder en udskiftning af den oprindelige ørehøjttaler.

Bliv Mac super-bruger