300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

COBBLESTONE GPS-tracker gratis abonnement

GPS tracker der kan tracke alle dine enheder i årevis. Trackeren har GSM og GPRS netværk og virker derfor overalt også steder hvor der ikke er en telefon med lige den rigtige App installeret og aktiv. 

CPHtrackers lover 4 års batteri.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#cphTRA01

999,00 kr

999!!!

Gratis fragt

2-4 dages levering

af varen på lager


2-4 dages levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Her kan du få en GPS tracker med mobil (GSM) net, så du altid kan få adgang til den, uanset hvor den er, så længe der er telefon dækning, fordi der er altid GPS dækning.

Det seje ved denne fra CPH trackers, er at du ikke skal betale for et mobilabonnement oven i, da det er klaret for dig. Det eneste du skal betale for er GPS trackeren her og så er du dækket ind de næste mange år med tracking og net osv. 

Batteriet er meget stort, fordi det er lavet til at holde og blive ved med det, så hvis du tracker din GPS tracker en gang om dagen så har dimsen her 4 års batteritid, tracker du den kun engang om ugen har du en batteritid på 10 år, du tracker den først når du mangler den ting du har sat COBBLESTONE'en fast til, så du kan godt regne med at du har batteritid til længde efter den dims du tracker dør:) Batteriet er gjort så stort som muligt derfor har CPHtrackers besluttet sig for at gøre batteriet ikke udskifteligt. 

Skal bilen GPS trackes? 

Så skal det gøres ordentligt, der er 100vis af alternativer til denne med der bruger GPS og bluetooth eller bare bluetooth, fx title, problemet med dem er at enten skal en mobil telefon være i nærheden af den ting du vil tracke, og oven i det skal telefonen have en App installeret og den skal samtidig være aktiv før det virker. Dem der både bruger bluetooth til internet forbindelsen og trackingen er endnu værre, i hvert fald til dette her, fordi de ikke er særligt nøjagtige også skal du håbe at din bli bliver kørt forbi folk der bruger samme app som dig, det virker meget usandsynligt, derfor er det eneste rigtige en GPS tracker der bruger GSM nettet, altså mobil nettet, fordi så kan den kommer i kontakt med omverdenen uden at du skal have hjælp af nogen andre, Det er også vigtigt den har GPS, så du kan finde bilen med en meters nøjagtighed og ikke ~100m som Wifi og bluetooth giver.

Med en COBBLESTONE har du GPS tracking til din bil, du kan sætte den hvor du vil så den ikke er let at finde for nogen og den har sin egen strøm så du skal ikke bygge den ind i bilen eller have fat i mekanikeren.

COBBLESTONE virker også rigtigt godt til din dyre cykel, den kan sættes fast hvor end der er plads, den har sin egen strøm og den holder strøm i årevis, så kan du med sikkerhed finde din cykel igen, hvis en skulle være heldig at få fat i den før dig.

Virker den alle steder? 

Ikke helt, men tæt på, mobildækningen virker i hele EU samt Norge og schweiz.

Download Apps til COBBLESTONE fra CPHtrackers

Nu på App store
Nu på Google Play

Hvordan virker det? 

Sådan skal du sætte den op:

Opret en konto, eller login.
Skriv nummeret fra din tracker ind i appen.
Navngiv din nye COBBLESTONE fra CPH trackers.
Vælg din tracking profil, længdere batteri eller bedre sporing.
Ryst din COBBLESTONE i 10sek.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6/6s

iPhone 6/6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X/Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Produktinformation

Mærke Cphtrackers
Varenr#cphTRA01
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse enheder

iPhone 1 iPhone 3G iPhone 3Gs iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone se iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xr iPhone Xs Max

ModelCOBBLESTONE
Højde6,5 cm
Bredde6,5 cm
Dybde2,4 cm
TeknikIndbygget SIM; Fuld dækning i hele EU samt Norge og Schweiz, Ingen abonnementer
BatteriOp til 4 års batterilevetid ved 1 track/dag; Op til 10 år batterilevetid ved 1 track/uge
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Tilbehør / relateret

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar

    Spørgsmål fra: Birthe
    Dato: 2018-09-20 11:34:44
    Hvad er størrelsen på Cobblestone gps tracker?

    Den er: 65x65x24mm

Vind BeatsX eller AirPods