300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Avantree Gecko Bilholder til luftudtaget

Avantree Gecko universal bilholder til luftdysen. Kommer i et simpelt og let anvendeligt design og passer til alle smartphones op til 6,3".

  • Universal. Passer til alle modeller op til 6,3". 
  • Vægt: 9g
  • Indpakning: 150mm x 68mm x 50mm
0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#D006

99,00 kr

99!!!

Fragt starter fra 40 Kr

1-2 dages levering

af varen på fjernlager


2-4 dages levering
300 dages returret
50.000 danskere bruger os

Avantree Gecko Bilholder til luftudtaget er en fremragende bilholder til iPhone. Lavet af Avantree, er du sikker på at kvaliteten altid er helt i top.

Avantree Gecko Bilholder til luftudtaget er lavet til at give dig mest mulig fleksibilitet, da den er designet som bilholder til luftdysen. Da den kan sættes i luftdysen er din iPhone altid lige ved hånden når du skal bruge den. Dette er super lækkert til når du skal styre musikken i bilen når du er på køretur, og helst vil høre dine egne playlists.

Derudover fungerer iPhone som GPS og derfor er denne Avantree Gecko Bilholder til luftudtaget også en perfekt mulighed for at bruge din iPhone som GPS når du kører bil. På den måde slipper man også for at have en separat GPS til bilen.

Avantree Gecko Bilholder til luftudtaget er meget justerbar og fungerer derfor som bilholder til iPhone og passer til alle modeller. Det er nemt at justere så den passer perfekt til din iPhone og det gør det samtidigt nemt at skifte, hvis nu din co driver skal overtage. Derudover giver fleksibiliteten også mulighed for at bruge andre smartphones så længe de er under 6,3”.

Materialet er i god kvalitet og den er nem at have med over det hele.

Derfor kan det hurtigt konkluderes at alle fordelene ved Avantree Gecko Bilholder til luftudtaget gør det til et oplagt valg som bilholder til iPhone. Netop fordi den kan justeres til  så mange forskellige størrelser, gør det den også tidsvarig, da den kan dække de fleste nye smartphones, og dermed kan holde gennem flere telefoners levetid. Dette gør Avantree Gecko Bilholder til luftudtaget til den perfekte partner til køreturen, da den optimerer funktionalitetenn af din iPhone og gør din køretur nemmere, da du slipper for at skulle bruge flere forskellige slags udstyr i stedet for denne og en iPhone.

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

Android med Micro USB

Android med USB type C

Oneplus smartphones

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Avantree
Varenr#D006
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse enheder

iPhone 1 iPhone 3G iPhone 3Gs iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone se iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xr iPhone Xs Max

UdstyrHolder
Længde9,8 cm
Bredde4,9 cm
Dybde2,8 cm
Vægt9 g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetVirker med iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6 og 6 plus osv
MaterialerSilicone, ABS
CertifikaterCE

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar