🎄🎅🏻 BYT JULEGAVE 300 DAGE // FIND GAVEIDEER HER 🎄🎅🏻
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

USB-C 8-i-1 Dock + 2 USB-c til USB adapter

En af vores bedste USB-c docks og en lille USB til USB oplader, det er et hit og vi har super mange der køber denne pakke uden rabatten, her kan du få pakken samlet og uden så meget besvær. 

618,30 kr

687,00 kr

-10%

Gratis fragt

1-2 dages levering
Bestil nu, og vi sender om
timer og
minutter...

Varen er på lager

Vores USB-C 8-i-1 dock + USB-c til USB adapter giver dig en enestående mulighed for at forbinde alting til din MacBook. Vores USB-C 8-i-1 dock har alle de indgange du skal bruge, heriblandt USB indgange, HDMI, SD, Micro SD og Ethernet. Med en lille USB-C til USB adapter har du sikret en USB indgang til din MacBook.

Vores har gjort et fremragende stykke arbejde med deres 8-i-1 dock og har af samme grund valgt netop dette navn. Med så bred en vifte af muligheder, kan du samle alle dine kabler samme sted og hurtigt forbinde dem til din MacBook.

Hvilket er utrolig smart, da det giver dig mulighed for at forbinde alle dine enheder derhjemme til én dock og simpelthen bare tilslutte med USB-C til Mac når du kommer ind ad døren. Samtidigt giver denne MacBook dock lynhurtig adgang til at tilslutte nye enheder hvis du får besøg. Med USB-c til USB adapter har du samtidig mulighed for at slutte flere enheder til din hub med de rigtige kabler. Den høje hastighed og lille størrelse gør den super praktisk at have, da den både er til at have i lommen og hvis den bare skal opbevares i en skuffe. Med et solidt design, er du sikker på at den holder i lang tid.

En USB-c til USB adapter er især nyttig hvis du har gamle enheder der skal sluttes til din Mac. Med denne lækre kombination er du sikker på altid at kunne forbinde dine enheder til hinanden, selv hvor de før havde forskellige forbindelser, samtidigt med at du kan samle det hele i én praktisk pakke.

Kompatibilitet

iMac 17" & 20" & 24" & 21,5" & 27"

iMac 21,5" & 27" Med Thunderbolt 3

Macbook Air 11" & 13"

Macbook Pro 13"

Macbook Pro 15" & 17"

Macbook Pro 13" Retina

Macbook Pro 15" Retina

Macbook 12"

Macbook Pro 13" Touch / ikke Touch

Macbook Pro 15" Touch

Mac mini

Apple TV

Produktinformation

Brand Baseus
SKU#BP-34d
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse Enheder

Macbook 12" (USB-c) Macbook Pro 13" uden touch Macbook Pro 13" m. touch Macbook Pro 15" m. touch iMac 27" & 21,5" med Thunderbolt 3

UdstyrKabel eller adapter
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
Hun portenUSB 3.1 type C
Hun portenRJ-45 netværksstik
Hun portenMicro SD kort plads
Hun portenHDMI port
Hun portenUSB 3.0 stik
Hun portenSD-kort
KompatibilitetUSB-C, Virker med alle Mac's med USB-C og Thunderbolt 3, det er kun den nye Macbook 12" og de nye Macbook Pro'er med Thunderbolt 3 ind til nu, men andre kommer helt sikkert snart.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af