300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Baseus Trådløs Qi opladning kasse til AirPods

Vi blev lovet at AirPods fik trådløs opladning ligesom iPhone og Apple watch har i dag, men det skete aldrig, denne kasse er til dit AirPods etui, så du kan oplade dine AirPods trådløs på en hvilken som helst Qi trådløs oplader. 

Holderen beskytter også dine AirPods så du slipper for at være bekymret, hvis du taber dem eller noget tilsvarende.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#032-A


149,00 kr

Fragt starter fra 25 kr
ca. 1 - 2 dages levering

af varen på lager

 1. Køb 2
  Spar 5%
  (14,90 kr)
 2. Køb 3 -
  Spar 15%
  (67,05 kr)

1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Baseus Trådløs Qi opladning kasse til AirPods giver dig en optimal partner til dit sæt af AirPods. I en praktisk størrelse og med masser af lækre features, får du nem og effektiv opladning samt opbevaring til AirPods.

Eftersom der endnu ikke er blevet udviklet trådløs opladning til AirPods, i samme stil som til iPhones og Apple Watch, så har Baseus her udviklet et alternativ, der gør at du stadig kan benytte din trådløse oplader til dine AirPods.

For at bruge denne opladnings kasse til AirPods skal AirPods bare tilsluttes inden i kassen, hvorefter den kan lægges på en hvilken som helst trådløs Qi oplader, hvormed den vil oplade de ilagte AirPods.

Dette sikrer at du hurtigt og nemt kan oplade dine AirPods, hvilket er rigtig praktisk i forhold til at skulle koble dem op med kabel hver gang de skal oplades.

Baseus Trådløs Qi opladning kasse til AirPods sikrer samtidigt at du har et sikkert sted at opbevare dine AirPods når du ikke bruger dem, hvilket kan være rigtig praktisk så de ikke  går i stykker hvis du kommer til at tabe dem eller hvis de får et stød.

På den måde ved du også altid hvor du har dine AirPods henne, da de nemt kan sættes i kassen når du ikke bruger dem. Da de er små og nemt kan blive væk, så er det en overraskende praktisk mulighed at have.

Baseus Trådløs Qi opladning kasse til AirPods er lavet af let materiale og er i en størrelse så den er lige til at have i hånden eller lommen. Dermed er den let at have med dig, hvilket samtidigt gør at det bliver lidt nemmere at have dine AirPods med på tur.

Alt dette gør Baseus Trådløs Qi opladning kasse til AirPods til et rigtig godt valg, uanset om det er fordi du gerne vil have bedre opladning eller gerne vil have adgang til trådløs opladning til dine AirPods.

Eftersom Baseus altid laver produkter i høj kvalitet, kan du også være sikker på at denne Baseus Trådløs Qi opladning kasse til AirPods kommer til at forbedre din oplevelse med dine AirPods.

Desuden så er trådløs Qi opladning fremtiden for opladning til de fleste enheder, så indtil der bliver lavet en dedikeret Qi trådløs oplader til  AirPods, så er en kasse af denne slags helt klart vejen frem. Så er du også sikker på at være med på den nyeste bølge inden for teknologi verdenen.

Produktinformation

 • Mærke:

  Baseus

 • Varenr:

  #032-A

 • EAN nummer:

  6953156282940

 • Prisgaranti:

  Ja

 • Returret:

  300 dages returret

 • Model:

  WIAPPOD-01

 • Udstyr:

  Holder

  Tilbehør

 • QI opladning:

  Til alle iPhone's 5W opladning(Normal)

 • Produktgaranti:

  Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

 • Kompatibilitet:

  AirPods, kassen til dem.

 • Materialer:

  Silikone

 • FCC certifikat:

  Ja

 • CE certifikat:

  Ja

 • Mulighed for afhentning i københavn:

  Ja - kan bestilles online til afhentning.

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar