🎄🎅🏻 BYT JULEGAVE 300 DAGE // FIND GAVEIDEER HER 🎄🎅🏻
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Avantree Headphone Stand headset holder

Hæng dine hovedtelefoner på denne smarte holder i stilrent design. Holderen er fremstillet i massivt stål, som giver en solid base, mens silikonerammen sikrer at hovedtelefonerne ikke får skrammer og hænger sikkert. Der er ligeledes en blød silikoneskål, hvor ledningen nemt og praktisk kan opbevares. 

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#D006

299,00 kr

299!!!

Fragt starter fra 40 Kr

1-2 dages levering

af varen på fjernlager


2-4 dages levering
300 dages returret
50.000 danskere bruger os

Avantree Headphone Stand headset holder er Avantree’s fantastiske bud på en holder til dit headset. I et lækkert design og materialer af højeste kvalitet er holderen skabt til dig der gerne vil gøre lidt ekstra ud af udstyret.

Avantree Headphone Stand headset holder er lavet af massivt stål, som sikrer at den står fast og ikke går i et stykker, hvilket især er praktisk i et hjem med børn, på arbejdspladsen eller hvis man bare gerne vil passe ekstra godt på sit headset. I den forbindelse er rammet lavet af silikone, så dit headset hænger så skånsomt som overhovedet muligt. I et smalt design og i en generelt god størrelse er denne holder til headset det perfekte sted at parkere headsettet.

I bunden er der en blød silikoneskål hvor man kan opbevare sin ledning. Dermed bliver det meget nemmere at styre diverse ledninger på bordet, når man har sådan en hjælper til at organisere pladsen.

Denne Avantree Headphone Stand headset holder er perfekt til gamerne der gerne vil optimere deres setup og fjerne så mange ledninger som overhovedet muligt. Det ser stilet ud og beskytter headsettet som er essentielt for den bedste spiloplevelse.

Derudover kan det også anbefales til dig der har investeret i et dyrt headset og gerne vil passe godt på det. Et par nye beats holder bare lidt længere hvis de ikke bliver smidt et tilfældigt sted, men i stedet har en fast plads. Med det stilrene design vil de endda passe godt sammen.

Til dig der gerne vil optimere på hjemmekontoret eller kontorpladsen på arbejdet, så er dette også et fedt bidrag dertil.

Samlet set er de forskellige features på Avantree Headphone Stand headset holder dog god nok grund til at enhver, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af headsettet, kan få meget ud af denne holder til headset.

Frigør plads på skrivebordet og vis dine hovedtelefoner frem. Passer til de fleste hovedtelefoner. 

  • Diameter: 15cm
  • Højde: 25cm
  • Holder bredde: 4cm
  • Vægt: 360g
  • Indpakning: 274mm x 173mm x 57mm

Produktinformation

Mærke Avantree
Varenr#D006
EAN nummer

6945624912763

Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Højde25cm
Bredde4cm
Diameter15cm
Vægt360g
Produktgaranti2 års producentgaranti fra producenten
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Tilbehør / relateret

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar

Vind BeatsX eller AirPods