300 dages returret
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

6 ports oplader til iPhone og iPad og 6x lightning kabler Med Pakkerabat

6 ports oplader til iPhone og iPad og 6x lightning kabler er den perfekte kombination til dig der har mange enheder i huset. Den er som skabt, både til familiehjemmet og til kontoret.

x 6249,90 kr

294,00 kr

-15%

1-2 dages levering


  • 1 meter
  • 2 meter

589,05 kr

693,00 kr

-15%

Gratis fragt

1-2 dages levering
Bestil nu, og vi sender om
timer og
minutter...

Varen er på lager

6 ports USB oplader til iPhone og iPad er et super smart produkt der giver dig mulighed for at oplade op til 6 enheder på samme tid. Den er lavet som en holder, så det er nemt at sætte alle de forskellige enheder til at oplade, og overskueligt hvor man har dem til at stå.Hver USB port passer til en plads  i holderen, så det samtidigt er nemt at holde styr på kablerne. Dermed er den perfekt hvis hele familien skal have mulighed for at oplade samtidigt i stuen eller andetsteds, hvilket kan være ret godt for husfreden. På arbejdspladsen hører den også godt til, da det er en effektiv måde at oplade mange enheder på. Et par stykker af dem gør at alle har en oplader til iPhone eller oplader til iPad samtidigt, så opladningen kan klares over frokostpausen, eller bare for at parkere enhederne natten over.

Det eneste holderen mangler er kabler og derfor hører den perfekt sammen med Lightning kabel til iPhone/iPad. Dette lightning kabel til iPhone eller  lightning kabel til iPad er i god kvalitet og sikrer dog hurtig opladning, samt dataoverførsel hvis du har brug for det. Med 6x lightning kabler får du et til hver USB port i holder til iPhone.

En kombination af 6 ports oplader til iPhone og iPad og 6x lightning kabler er derfor en oplagt kombination der giver dig mulighed for at oplade mange enheder samtidigt, om så det er til hjemmet eller til kontoret. Du får relativt hurtigt opladning, og sikrer at du kan oplade alt hvad du har brug for, om så det er oplader til iPhone eller oplader til iPad du har brug for. Og hvis det bare er til dig selv, så ser det super lækkert ud at have organiseret sine enheder på denne måde.

Kompatibilitet

iPhone 4s

iPhone 5/5s

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPad 1

iPad 2

iPad 3 Retina

iPad 4 Retina

iPad mini 1

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

iPad Air

iPad Air 2/iPad Pro 9.7"

iPad 5 (2017)

iPad Pro 10.5"

Anmeldelser★★★★☆

4 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser af


godkendt køber

★★★★☆13/04/2019

Virker helt fint, men de

Virker helt fint, men de kabler man kunne vælge, var alt for lange😅 så nu skal jeg bytte dem😪