Categories


Køb inden  timer og din pakke sendes i dag.
http://mackabler.dk/45-thickbox_default/iphone-5-kabel.jpg Se i fuld størrelse

Lightning kabel

Det nye iPhone & iPad kabel hedder et Lightning kabel, det virker kun med de nye iEnheder. Du kan købe det her. Lightning kablerne virker til iPhone og den nyeste iPad og iPad mini. 

Vi har også en dyre certificeret eSTUFF Lightning kabel her.

Fragt kun 9 kr for et enkelt på 1m eller 2m. 

Virker med: iPad 4, Air, mini, mini retina,  iPhone 5, 5c, 5s og iPhone 6 og 6 plus og iOS 8.

Flere detaljer

1 meter
2 meter
3 meter

Tilgænglighed 1 - 2 DAGES LEVERING

1386 På lager

produktfra (antal)Rabat
Lightning kabel3 -20%
Lightning kabel2 -5%

Det nye iPhone & iPad kabel hedder et Lightning kabel, det virker kun med de nye iPhones. Du kan købe det her. Kablerne virker med iPhone 5, 5c, 5s og iPhone 6 og 6+ den nyeste iPad mini og iPad Air, de kan både oplader og synkronisere.

Hvis du altid vil have strøm på din iPhone og mangler et iPhone 6 kabel, så hvorfor ikke have et Lightning kabel med dig? Det er let at finde et USB stik, ellers har du alligevel din computer eller vens computer med.

Vi sælger også en Apple certificeret version af samme kabel, som er vores premium iPhone lightning kabel.

Modsat andre uoriginale, er vores iPhone 5 kabel ikke lavet af stål eller jern, kablet er lavet af kobber, som giver en mere stabil forbindelse samt hurtigere dataoverførsel og hurtigere opladning, en hurtig oplader er vigtigt i et Lightning kabel.

Vores Lightning kabler er optimeret til det nye iOS 8, så den laver ikke nogen fejl selv om du opdatere, det er et problem som langt de fleste af vores konkurrenter har.

Kablet er let og solidt det kan kun lige skelnes fra det originale fra Apple - hvis ikke, yder vi 2 års reklamationsret og normal dansk garanti

Når du sidder i toget, og deler dit internet med computeren, så forsvinder strømmen fra telefonen meget hurtigt, hvis du havde et iPhone 5 kabel med, skete det ikke, så har du fuld strøm på iPhonen når du er færdig - og kan fortsætte hvad du var gang i der, når du igen er på farten.
 

Med sådan et ekstra i Skoletasken/tasken kommer du aldrig ud for at mangle strøm på din iPad 4, iPad Air, iPad mini eller iPhone 5, 5c, 5s, iPhone 6 og 6 plus med et lightningkabel kabel.

Lightningkablet på 3 meter fungerer ikke optimal med iPad 4 og Air, da ladning foregår langsomt, der er nok en grund til Apple ikke laver 3m kabler.

TelefonVirker dette kabel med den?
iPhone 3g
iPhone 3gs
iPhone 4
iPhone 4s
iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5s
iPhone 6
iPhone 6 plus
iPad 1
iPad 2
iPad 3
iPad 4
iPad mini

iPad mini 2 (retina)
iPad Air
  • Længde 1 meter, 2 meter eller 3 meter
  • Produktgaranti Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
  • Kvalitet Hård plastik, samme kvalitet som Apple's egen. Kablet er lavet af blød gummi som let kan rulles sammen og stikket er af hårdt plast, hvilket sikre den bedste holdbarhed.
  • Teknik Kablerne er lavet af kobber.
  • Han porten USB 2.0 (480 mbps) og 8-pin Apple Dock stik.
  • Materialer Stikket er belagt med guld. Kablet er den bedste kvalitet med 32 forbindelser med tin belagt kobber, som giver et fleksibel og hurtigt kabel.
Lightning kabel (iPhone 5,5c,5s og iPad 4/mini) 4.1 77 Reviews.

Kunder, der købte denne vare, købte også: